CM Fotbal (World Cup) U20-Columbia: grupe A si B, etapa a doua – rezultate, rezumate, clasamente


Etapa a doua si in grupele A si B. Columbia a devenit prima echipa calificata matematic in optimi, fiind singura echipa care a acumulat maximum de puncte dupa doua partide, pana acum.

Grupa A

Franta – Coreea de Sud 3-1 (1-0)

Dupa infrangerea usturatoare cu Columbia (1-4), Franta si-a revenit si a invins o puternica echipa a Coreei de Sud. Francezii au deschis scorul prin Gilles SUNU (27′), rezultat care s-a mentinut pana la pauza. In repriza a doua, asiaticii au egalat in urma unei lovituri libere executata magistral de KIM Young Uk (59′). Rezultatul de egalitate nu ii multumea pe francezi, asa ca au fortat victoria si au obtinut-o, inscriind chiar doua goluri. Primul a fost inscris de Gueida FOFANA (81′), sutul lui puternic fiind deviat in poarta de un fundas coreean. Totusi, golul i-a fost atribuit. Tabela a fost inchisa de Alexandre LACAZETTE (90’+1), care a inscris din interiorul careului.

Rezumat Franta-Coreea de Sud

Columbia – Mali 2-0 (1-0)

Gazdele au obtinut a doua victorie din doua posibile. De data aceasta, victima a fost Mali. Meciul a fost destul de incrancenat, cu multe cartonase galbene si unul rosu, primit de jucatorul din Mali, Kalifa TRAORE. Columbienii au inscris cate un gol pe repriza, primul avandu-l ca autor pe Jose VALENCIA (23′), iar al doilea pe James RODRIGUEZ (90’+1).

Rezumat Columbia-Mali

Team MP W D L GF GA Pts
Colombia Colombia 2 2 0 0 6 1 6
Korea Republic Korea Republic 2 1 0 1 3 3 3
France France 2 1 0 1 4 5 3
Mali Mali 2 0 0 2 0 4 0

Grupa B

Uruguay – Noua Zeelanda 1-1 (0-0)

Uruguay nu a reusit sa treaca de ambitioasa ehipa ne0-zeelandeza. Ba chiar au fost nevoiti sa alerge dupa egalare, pentru ca Andrew BEVIN (57′) a dus-o pe Noua Zeelanda in avantaj. Egalarea a fost adusa de Adrian LUNA (74′). Uruguay a dominat clar, dar fotbalul se joaca pe goluri. Iar cand in poarta Noii Zeelande este Stefan MARINOVIC, care a scos aproape tot, rezultatul este echitabil.

Rezumat Uruguay-Noua Zeelanda

Portugalia – Camerun 1-0 (1-0)

Intr-un meci dominat de Camerun, portughezii au inscris un singur gol, care i-a fost suficient pentru a castiga cele 3 puncte. Oaia neagra a Camerunului a fost fundasul Ghislain MVOM, care intai i-a pus mingea pe tava lui NELSON OLIVEIRA (19′), acesta inscriind frumos cu un lob, apoi camerunezul a primit cartonas rosu in repriza a doua. Totusi, Camerun mai pastreaza sanse reale de calificare.

Rezumat Portugalia-Camerun

Group B
Team MP W D L GF GA Pts
Portugal Portugal 2 1 1 0 1 0 4
New Zealand New Zealand 2 0 2 0 2 2 2
Uruguay Uruguay 2 0 2 0 1 1 2
Cameroon Cameroon 2 0 1 1 1 2 1

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out / Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out / Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out / Change )

Google+ photo

You are commenting using your Google+ account. Log Out / Change )

Connecting to %s

Follow

Get every new post delivered to your Inbox.

Join 312 other followers