Lista rusinii – groparii Romaniei


Motiunea a cazut, pentru doar 8 voturi. Au votat “pentru” 228 de parlamentari. Curva de Udrea a dat sampania cu vitriol. 197 parlamentari au votat impotriva motiunii. Dupa votul de ieri este clar: guvernul nu mai are majoritate in parlament. Ar trebui sa isi dea demisia.
Dobitocul de Prigoana s-a prefacut ca voteaza motiunea, dar in loc sa puna bila alba in urna a pus un piramidon!!! In urna s-a mai gasit si guma de mestecat!!!
Rahatii dracului, isi bat joc de noi in toate felurile.
Scroafa de Monica Iacob Ridzi, dobitocul de Valeriu Tabara si minoritarul lingau Varujan Pambuccian nu au participat la votare. Pare un amanunt nesemnificativ, oricum nu avea importanta pentru motiunea de cenzura, dar cand a fost vorba de votarea pentru Curtea Constitutionala au fost toti si au votat. Unul dintre ei sa fi lipsit si Minea nu ar fi fost validat. Numele lor nu este pe lista rusinii care a aparut pe internet, pentru ca nu au votat, dar puteti sa considerati ca si ei sunt acolo. Tot nesimititi si indolenti sunt.
Idiotul de Basescu, adevaratul vinovat pentru acest genocid social, a ranjit satisfacut dupa aflarea rezultatului, cand i-a instalat pe cei doi judecatori la Curtea Constitutionala, alesi ieri cu scandal in ambele camere. Boul este fericit acum, are majoritatea la CC, asa ca, de acum incolo legile idioate ale lui Boc vor trece fara probleme, chiar daca sunt neconstitutionale. “Sub conducerea juristului Emil Boc, guvernele care s-au succedat după alegerile parlamentare din 2008 au reuşit performanţa de a se trezi cu toate marile proiecte de reforme atacate şi respinse la Curtea Constituţională. Într-un an şi jumătate guvernele conduse de Emil Boc au elaborat trei ordonanţe de urgenţă şi două proiecte de legi care au fost ulterior declarate neconstituţionale. Pe un astfel de act normativ Executivul şi-a angajat răspunderea în toamna anului trecut” scrie Adevarul.
Asa ca, de acum incolo, ne asteapta haosul.
Daca vreti sa ii vedeti pe cei 197 care au votat scaderea pensiilor si a ajutorului de somaj cu 15% si a salariilor cu 25%, dati click pe link-ul de mai jos. Poate il veti recunoaste pe parlamentarul din colegiul dumneavoastra pe care l-ati votat sa va reprezinte interesele. Sa nu il uitati si data viitoare sa nu il mai votati.
Lista rusinii – groparii Romaniei

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s