A doua zi de saracie


Am aflat ca guvernul minte si are insomnii. Berceanu minte prin omisiune, Vladescu nu mai vrea sa minta inca sase luni, Udrea are insomnii pentru ca are de platit un credit de 3 milioane de euro. Pai du-te mai ministreaso la cocosul tau, plateste-ti creditul si lasa-l pe altu’ care stie ce inseamna un minister. Un senator PDL a trecut la PSD. Silviu Prigoana a demisionat doar din partid. Mai face afaceri cu statul. Sustine guvernul privind masurile de austeritate. Il doare in handicap de suferintele altora. Scandal la alegerea lui Valer Dorneanu la Curtea Constitutionala. Anastase Roberta nu este de acord. Vaca de Udrea da acum declaratii ca reabiliteaza 10.000 km de drumuri. Cred ca si ea vorbeste in km vechi. E proasta ca Boc. O tara de rahat. Motiunea de cenzura are din ce in ce mai multe sanse sa treaca. Sa dispara guvernul, presedintele, sa-i ia dracu’. Pe toti.

One thought on “A doua zi de saracie

  1. Draga prietene…eu as asocia “vaca” cu doamna Anastase. Adica as putea spune ca “dupa vorba, dupa port”, dupa felul cum vorbeste…e o mare vaca!!
    Doamna Udrea dupa parerea mea poate fi asociata cu o…traseista. Profesionista!! Ceva de genul :’dai cu curul…dar merita”.

    Like

Leave a Reply

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

You are commenting using your WordPress.com account. Log Out /  Change )

Google photo

You are commenting using your Google account. Log Out /  Change )

Twitter picture

You are commenting using your Twitter account. Log Out /  Change )

Facebook photo

You are commenting using your Facebook account. Log Out /  Change )

Connecting to %s